Zorgboerderij ‘de Kleine Vos’ biedt verschillende soorten zorg, namelijk:

Wonen

Onze zorgboerderij beschikt over 12 slaapkamers, die gebruikt kunnen worden door jongeren die bij ons komen wonen. De zorgboerderij is opgedeeld in twee delen: het voorhuis en de deel.

Deeltijd wonen

Deeltijd wonen is ook een belangrijk onderdeel van ons zorgaanbod. Momenteel is de meest voorkomende zorgvraag volledig wonen, maar we staan altijd open voor overleg en het bekijken van andere mogelijkheden.

Begeleid zelfstandig wonen

Op onze zorgboerderij bieden we twee appartementen aan voor begeleid zelfstandig wonen. Deze zijn beschikbaar voor jongeren die bijna de leeftijd van volwassenheid hebben bereikt en zich willen voorbereiden op de volgende stap in hun leven.

De begeleiding die wij aan de jongeren bieden, is vooral gericht op het begeleiden en aansturen in de alledaagse bezigheden. Alle jongeren gaan overdag naar school, werk of dagbesteding.

Met enige regelmaat ondernemen we ‘buitenshuis’ een activiteit. Dit kan zijn dat we er een dagje op uit gaan naar het zwembad, een pretpark of de dierentuin. Maar ook in de vakanties zitten we niet stil. Zo gaan we ieder voorjaar naar de Belgische Ardennen voor een survivalvakantie en boeken we in de zomervakantie een kamp/camping in eigen land.

De zorgboerderij heeft het keurmerk; Kwaliteit Laat Je Zien. Dit keurmerk toets of de zorgboerderij voldoet aan de wettelijk kaders en aan de geldende kwaliteitsnormen.