In 2007 zijn we begonnen met de transformatie van de deel, ooit een koeienstal, tot een aangename leefruimte. Hier bevinden zich nu vier slaapkamers, een afzonderlijke badkamer en een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. De deel heeft tevens een goed gevulde kast met (bord)spellen, knutsel- en schildermaterialen, waardoor er altijd iets te beleven valt.

In de zomer van 2014 hebben we de hooiberg omgetoverd tot een verblijf, waar nu twee appartementen op de begane grond te vinden zijn. Deze appartementen bieden een huis voor twee jongvolwassenen die hier begeleid zelfstandig wonen. Voorheen maakten zij gebruik van de voorzieningen op zorgboerderij ‘de Kleine Vos’ en dit vormt nu een belangrijke tussenstap op weg naar volledig zelfstandig wonen. Op de eerste verdieping van de hooiberg bevinden zich drie ruime slaapkamers die worden ingezet voor de (deeltijd) wonen.

In 2016 is de zorgboerderij uitgegroeid tot een volledige zorglocatie. De vier slaapkamers en de woonkamer die eerder voor privédoeleinden werden gebruikt, zijn nu volledig geïntegreerd in de zorgboerderij. Sindsdien opereren we standaard met twee groepen, waardoor we nog beter in staat zijn om de benodigde zorg te bieden.

Het erf rondom de boerderij biedt ruimte voor volop spelplezier, met voorzieningen zoals een trampoline, voetbalveld, kleine tractoren, skelters en meer. Daarnaast beschikken we over een ruime schuur waar recreatieve klusactiviteiten plaatsvinden.

Op de boerderij hebben we een aantal medebewoners, waaronder konijnen, kippen en katten, die de boerderij een extra huiselijke sfeer geven.